Team building aktivnosti su sastavni deo razvoja kompanija. Razne aktivnosti, bilo na otvorenom, ili u zatvorenom prostoru, u potpuno drugačijem okruženju u odnosu na kancelarije, mogu da pokažu i talente i slabe tačke pojedinaca i tima.

Team building aktivnosti su osmišljene od strane stručnjaka iz oblasti društvenih nauka, psihologije, menadžmenta, sporta... i, generalno, kroz zabavne aktivnosti, stavljaju pojedince ili timove u neobične situacije.

Posebno razvijena metodologija praćenja i evidentiranja ponašanja pojedinaca ili tima, višem nivou menadžmenta, ali i samom timu, mogu ukazati u kom smeru se treba razvijati, ali i sa čime treba prestati.

Ovo što je ovde predstavljeno je samo deo ponude, koja se, u principu, kreira po željama i potrebama korisnika.

Team Building aktivnosti se mogu podeliti na nekoliko grupa.

  1. Sportsko rekreativne aktivnosti – veliki izbor raznoraznih aktivnosti, na otvorenom i u zatvorenom. Te aktivnosti mogu biti u vidu sportskih turnira – košarka/basket 3x3, odbojka, mali fudbal, pikado... ali i orijentiring - potraga za blagom, uz korišćenje mapa, smart telefona sa navigacijom, navigacija i orijentacija pomoću specijalnih mapa i fotografija, pešačenje u različitim uslovima (po noći, strmiji usponi, gde se prati ponašanje i reagovanje članova tima na povećane napore, i stres, zipp line na određenim lokacijama, prelazak preko reka/potoka preko improvizovanih mostova od užadi, penjanje uz korišćenje alpinističke opreme, multi kros, trčanje/biciklizam... Trajanje ovih aktivnosti je između 4 i 5 sati, u dva segmenta dnevno.
  2. Zabavne aktivnosti – kreativne radionice, gde od nekog materijala koji je na rspolaganju treba napraviti prevozno sredstvo, letilica ili čamac, ili karaoke večeri, aranžiranje stihova neke pesme koja oslikava i odnosi se na delatnost firme, na muziku Riblje Čorbe, Bijelog Dugmeta, Zdravka Čolića, Lepe Brene, i drugih izvođača poznatih hitova strane i domaće muzike.
  3. Aktivnosti sa ciljem uspostavljanja poverenje, sagledavanja kako menadžeri koriste resurse, kako reaguju u nekim situacijama...
  4. Kombinacija više aktivnosti u jedan dnevni ii višednevni program

Aktivnosti se odvijaju u minimalnom trajanju od 4, maksimalno do 6 sati, ali mogu da se iskombinuju da se nekolimo aktivnosti odvija u jednom danu.

Za organizaciju ovih aktivnosti potrebno je minimum 6 osoba organizatora, a taj broj, u zavisnosti od aktivnosti i veličine grupe, može biti i mnogo veći.

Cene se rade na upit i kao što je navedeno, u bliskoj komunikaciji sa klijentom, poseno u segmentu sagledavanja potreba klijenata.

Ski škola

Ski škola

Najveća škola skijanja na Balkanu

Najveća škola skijanja na Balkanu za sve uzraste i u više programa: Dečja školica, Grupna nastava i Individulana nastava.


Ski renta

Ski renta

Dođite da se družimo!

U sklopu Skiijašnice hotela Grand Resort & Spa u okviru Ski RENT-e možete iznajmiti vrhunsku ski opremu.

Pročitaj više

Galerija

Galerija

Dođite da se družimo!

Foto galerija


Top