Ski Centar Kopaonik se suočava sa velikim porastom broja gostiju u letnjem periodu, koji nemaju ideju i znanje da svoj boravak ispune i aktivnim sadržajem, i aktivnostima koje mogu pozitivno da utiču na njihovo psihofizičko stanje.

Razlozi ovakve situacije su različiti, ponude nema jer se smatra da nema potencijalnih klijenata za nju, a klijenata nema, jer nema ponude.Pešačke ture

Kopaonik, svojom razuđenim reljefom, i relativno visokom nadmorskom visinom centra pruža raznovrsne planiraste staze, različite dužine, sa umerenim ili blagim usponom. Kako je zaključak da korisnik nije zainteresovan da troši vreme na planiranje tura, to se nude već pripremljene ture, sa dovoljno informacija unapred, u smislu dužine, ukupnog uspona, težine staze, posebne opreme, obuće, odeće, izvorima vode na stazi...

Ture bi se ciklično ponavljale, na nedeljnoj bazi.

 

 

Za svaku pešačku turu potencijalnim učesnicima će biti dostavljen opis ture, koji bi sadržao sam prikaz staze, visinski profil, aktrakcije i interesantne detalje rute, stepen težine, neophodnu opremu, hranu, okrepu, vodu, procenjeno vreme prelaska staze, i sve ostale detalje koji mogu pomoći oko odabira same ture.
Vodič na turi će posedovati set prve pomoći, kao i sva raspoloživa navigaciona i komunikaciona sredstva.
Ture bi vodili licencirani vodiči Planinarskog Saveza Srbije, po programu međunarodne asocijacije UIAA.
Postoji i mogućnost izmene ruta pešačkih tura, kao i organizovanja lakših, u dogovoru sa grupom.

-    CENA PEŠAČKIH TURA - 1.600 RSD PO OSOBI, SA UKLJUČENOM OPREMOM I OSIGURANJEM.

Ski škola

Ski škola

Najveća škola skijanja na Balkanu

Najveća škola skijanja na Balkanu za sve uzraste i u više programa: Dečja školica, Grupna nastava i Individulana nastava.


Ski renta

Ski renta

Dođite da se družimo!

U sklopu Skiijašnice hotela Grand Resort & Spa u okviru Ski RENT-e možete iznajmiti vrhunsku ski opremu.

Pročitaj više

Galerija

Galerija

Dođite da se družimo!

Foto galerija


Top